Tapijt bij 't Sfeerhuis

Tapijt bij 't Sfeerhuis

 

✔ Persoonlijk advies  ✔ Gratis inmeten  ✔ Ruim assortiment

Met een tapijt geef je kleur aan je interieur. Letterlijk en figuurlijk. Tapijt is verkrijgbaar in veel verschillende materialen, kleuren en dessins.  Of je nu een moderne of klassieke woonstijl hebt, bij 't Sfeerhuis vind je altijd een tapijt dat bij jou past.

Een kamerbreed tapijt of een vloerkleed? Wat voor tapijt je ook kiest, je geniet volop van de zachte vloerbedekking. Je zorgt voor extra sfeer en warmte in huis. En niet alleen in de woonkamer of slaapkamer. Ook voor op de trap is tapijt ideaal.  

De voordelen van tapijt:
✔ Zacht en comfortabel
✔ Geluiddempend
✔ Veel kleuren en dessins
✔ Veilig voor iedereen
✔ Warm en isolerend
✔ Geschikt voor vloerverwarming​​​

Hoogpolig en laagpolig tapijt

Hoe zacht je tapijt is, dat bepaal je helemaal zelf. Wij hebben zowel hoogpolige als laagpolige tapijten in ons assortiment. De lange draden bij een hoogpolig tapijt zorgen voor een dikkere vloerbedekking. Behalve dat het zacht aanvoelt, ziet het er knus uit. Vooral in de woonkamer en slaapkamer is het lekker om een hoogpolig tapijt onder je voeten te hebben. Een laagpolig tapijt is vrij glad en past bijvoorbeeld heel goed bij een modern interieur. Een pluspunt ten opzichte van een hoogpolig tapijt, is dat je een laagpolig tapijt gemakkelijker schoonmaakt. Je bent van harte welkom in onze showroom om de verschillen zelf te ervaren.

Tapijt voor thuis en op kantoor

Voor onze tapijten werken we alleen met de beste producenten. Net als onze tapijten voor thuis, voldoen ook onze tapijten voor projectmatig gebruik aan alle kwaliteitseisen. Goed nieuws dus als je op zoek bent naar een tapijt voor op kantoor, op school of in openbare ruimtes.

Kamerbreed tapijt

't Sfeerhuis is specialist in kamerbreed tapijt. We werken met rollen van 4 à 5 meter breed. Wil je een bepaald patroon in je woonkamer? Of het bedrijfslogo op de vloer van je kantoor? Onze vakmensen geven je een advies op maat voor het tapijt in jouw kamer.

Een vloerkleed op maat

Wil je geen kamerbreed tapijt, maar wel profiteren van de voordelen van tapijt? We maken graag een vloerkleed op maat voor je. En dat doen we met alle tapijten uit ons assortiment. Ook voor je vloerkleed heb je dus volop keuze. Met een vloerkleed zorg je voor een verfrissende nieuwe look of versterk je juist je huidige woonstijl. Je kunt een vloerkleed op elke vloer leggen. Zodat je bijvoorbeeld in de zithoek een zachte ondergrond creëert. Onze specialisten weten alles van vloerkleden. Ze laten je alle mogelijkheden zien.

Tapijt kopen in de regio Kampen?

De merken van 't Sfeerhuis

Bij 't Sfeerhuis verkopen we onder meer de volgende merken:

Inspiratie nodig? Kijk voor woonideeën in ons Lookbook.