Deuren nodig? Kom langs in Kampen

Binnen- en buitendeuren bij 't Sfeerhuis

Binnendeuren en buitendeuren in de regio Kampen

Met onze deuren helpen wij je graag jouw woonwensen werkelijkheid te laten worden. Het assortiment heeft échte stijlmakers: zo is jouw voordeur hét visitekaartje van jouw woning en maken binnendeuren jouw interieur pas écht compleet. Uiteraard hebben wij ook bijpassende terras- en garagedeuren in ons assortiment, zodat de door jou gekozen stijl tot in de finesses doorgevoerd kan worden. Kom langs bij 't Sfeerhuis in Kampen 
 

Voor iedere ruimte de juiste deur

Een selectie van de voordeuren die wij verkopen staat in onze showroom te pronken. Er zijn meer dan 30 verschillende voordeur mogelijkheden. 
Elk huis heeft zijn eigen sfeer. Binnendeuren worden steeds meer gezien als stijlmiddel en vormen een beeldbepalend onderdeel van het interieur. Ze worden daarom bewust gekozen op hun sfeer en karakter. Bijvoorbeeld in de vorm van de profilering. Elke binnendeur heeft een eigen profiel en paneel, wat de deur zijn unieke uitstraling geeft.
Denk je aan een industrieel interieur, dan denk je aan stalen deuren met veel glas. Er bestaan niet alleen stalen binnendeuren, maar ook houten binnendeuren.
 

Lookbook

Inspiratie nodig?

Neem een kijkje in ons lookbook