Koop je boxspring, bed, matras, kledingkast of lattenbodem bij 't Sfeerhuis

Slaapadvies in de regio Kampen

Gelachen, gehuild, gevreeën, geboren en geslapen. Er gebeurt van alles in je slaapkamer. Je bed is dan ook één van de meest persoonlijke plekken in je huis. 
Het belangrijkste is en blijft dat je lichaam en geest goed tot rust komen. Een bed dat perfect bij jou past is dan erg belangrijk. Daar helpen en adviseren we je graag bij. Kom langs bij 't Sfeerhuis in Kampen 
 

Ervaring en persoonlijke aandacht

Een goede nachtrust is zeer belangrijk. Een goed matras/bed is hierbij onmisbaar. 't Sfeerhuis levert alleen matrassen en boxspringcombinaties van de allerbeste kwaliteit. Hierdoor kunnen wij je een gezonde en weldadige nachtrust garanderen. Dat doen we sinds 1990 vanuit de leuke Hanzestad Kampen

Naast kwaliteit zijn persoonlijke aandacht en service onze belangrijkste uitgangspunten. Afspraak is afspraak. Wij nemen uitgebreid de tijd om je van een vakkundig advies te voorzien en samen met jou te ontdekken welk matras of bed het best past bij jouw wensen.

't Sfeerhuis helpt je graag op weg voor het kiezen van het juiste matras

Meer dan 100.000 bed- en matrascombinaties. Dat zijn er heel wat. Je zou er keuzestress van krijgen. Maak je niet druk. Door de juiste vragen te stellen en goed te kijken komen we snel bij de combinatie die het beste bij jou past. Dat doen we trouwens zonder scans en andere technische poespas. Gewoon met vakkennis, jarenlange ervaring en persoonlijke aandacht. 

Uitgerust opstaan. Dat is onze belofte. We zijn ervan overtuigd dat ons aanbod en onze service zo goed zijn dat je altijd de juiste aankoop bij ons doet. Daarom geven we een Slaap Lekker Garantie. Mocht blijken dat jouw keuze toch niet aan je verwachtingen voldoet, dan gaan we altijd in overleg en proberen altijd naar een goed eindresultaat toe te werken.

De grote merken van 't Sfeerhuis

Bij 't Sfeerhuis verkopen we onder meer de volgende merken:

Lookbook

Inspiratie nodig?

Neem een kijkje in ons lookbook