Verrijk je interieur met behang!

Behang kopen in de regio Kampen

Welk behang kies jij voor je woonkamer, slaapkamer, hal of kinderkamer? We hebben verschillende soorten behang, maar ook vele kleuren en dessins. Met een trendy behang kun je een statement maken in je huis. Advies, vakmanschap en service vind je bij 't Sfeerhuis. Je behang wordt perfect ingemeten, kom langs in onze showroom in de regio Kampen en ontdek alle mogelijkheden.

Mooi behang vind je bij 't Sfeerhuis in de regio Kampen

Op zoek naar een nieuw behang voor de woonkamer, slaapkamer, hal of kinderkamer?

Bij 't Sfeerhuis vind je een uitgebreide collectie behang van diverse topmerken. Van romantisch tot trendy, van klassiek tot modern.

Er is altijd wel een behang te vinden dat aansluit bij jouw woonsmaak. Kom gerust eens bij 't Sfeerhuis langs om de stalen te bekijken of advies in te winnen. We staan graag voor je klaar.

Voordelen verschillende soorten behang

Er zijn verschillende soorten behang verkrijgbaar.

Belangrijk om te weten: met papierbehang lijm je de behangstroken in met lijm en met vliesbehang en Smartpaper behang smeer je de lijm op de muur. Voor de onervaren behanger is vliesbehang een goede optie.

Vliesbehang heeft daarnaast als voordeel dat het niet uitzet of krimpt als het nat wordt.

Glasvezelbehang (verzamelnaam voor glasweefsel, glasvlies en renovlies) is net als vliesbehang makkelijk te verwerken en verkrijgbaar in diverse structuren. Het camoufleert grote en kleine oneffenheden, is vochtbestendig en overschilder baar.

Vinylbehang is een behangsoort waarvan de toplaag bestaat uit vinyl. Het is sterker dan papierbehang en beter schoon te maken. In onze winkel vertellen wij graag meer over de verschillen.

Lookbook

Inspiratie nodig?

Neem een kijkje in ons lookbook